Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Цікаві факти про упаковку для їжі

Варто дбати не лише про смак і якість продуктів, а й про гарну упаковку.

Фото УкрСІЧ.

Цікаві факти про упаковку для їжі

Як правило, заклади громадського харчування, в тому числі швидкого харчування, завжди використовують упаковку для своєї продукції

Для фаст-фуду це може бути:

  • квадратна коробка для гамбургера;

  • футляри для шаурми та ролів;

  • пачки-кишені для картоплі-фрі;

  • а також різні коробки для соусів і іншого.

Така упаковка виглядає органічно і привабливо. У більшості випадків вона являє собою картонну брендовану упаковку з рекламними гаслами, малюнком і навіть контактною інформацією у вигляді QR-коду.

Упаковка для фаст-фуду має велике значення для підвищення попиту на продукт. Тому пропонуємо Вам дізнатися про найцікавіші факти про упаковку для продуктів швидкого харчування і про сам фаст-фуд.

Ви цього й не знали!

На сьогоднішній день в світі існує більше 100 видів гамбургерів. Цей факт говорить про те, що тема фаст-фуду актуальна і знаходиться в постійному розвитку. Також цікаво знати, що вартість найдорожчого в світі гамбургеру - 5000 доларів! Купити його можна в барі «Mandalay Bay» в Лас-Вегасі.

Дивовижні факти про упаковку для продуктів харчування:

  • Мало кому відомо, що упаковка для фаст-фуду з'явилася абсолютно випадково, коли машина для друку написів на паперових пакетах стала давати збої і псувати заготовки.

  • Найперші картонні коробки для їжі були тільки круглі і овальні.

  • Брендований друк на коробках був проведений вперше на коробках для вівсянки.

Створіть імідж Вашого продукту!

Щоб Ваш товар, який Ви пропонуєте споживачеві, був найбільш привабливим, потрібно не тільки робити його смачним і якісним, але і гарненько попрацювати над його упаковкою. Це створить гарне враження клієнта і допоможе йому краще пізнати Ваш бренд.

Упаковка для фаст-фуду несе в собі мету:

  • забезпечення збереження продукту;

  • можливість зручно його транспортувати;

  • зручність його кінцевого використання;

  • створення іміджу компанії.

Якісною упаковкою Ви можете показати клієнту, що Вам можна довіряти. Адже всі споживачі хочуть залишатися здоровими після вживання продукту, а неякісна або токсична упаковка може наробити чимало лиха. Тому варто звертати увагу клієнта на те, що Ви ставитеся до якості упаковки досить серйозно. В даному випадку Ви отримаєте хорошу репутацію і довіру покупців.

Де краще замовити упаковку для фаст-фуду?

Компанія «УкрСІЧ« більше 10 років працює в сфері поліграфії і створює унікальний продукт з якісних матеріалів. Завжди вигідно замовляти картонну упаковку тільки в тих друкарнях, які знають свою справу. Дорожче буде, якщо придбати неякісний продукт.

Саме компанія «УкрСІЧ» має все необхідне технічне оснащення і висококласних фахівців. Дизайнери компанії втілюють в життя всі Ваші побажання і запропонують найкращі креативні варіанти.

Telegram Channel