Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині 64-річний дід подався у злодії: приробив ноги сусідчиному роверу (Фото)

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

На Рівненщині 64-річний дід подався у злодії: приробив ноги сусідчиному роверу (Фото)

Викрав і заховав у траві...

Із заявою до поліції 49-річна жителька Клесова звернулася вчора, 25 листопада, близько 10 години ранку. Саме тоді і виявила, що велосипед, який звечора залишила знайома біля її будинку, зник, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Пошуки вкраденого двоколісного негайно розпочав поліцейський офіцер Клесівської селищної громади. І уже за кілька годин у господарстві одного із місцевих жителів дільничний разом із напарником виявили крадений велосипед. Його 64-річний зловмисник завбачливо заховав у траві неподалік хати. 

І уже за кілька годин у господарстві одного із місцевих жителів дільничний разом із напарником виявили крадений велосипед. Його 64-річний зловмисник завбачливо заховав у траві неподалік хати. 

За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Житель Клесова раніше відбував покарання за майнові злочини, цього разу теж збирався покращити фінансове становище за рахунок краденого велосипеда. 

Як же ж так?!
Telegram Channel