Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
На Чернігівщині викрили діяльність відразу восьми нарколабораторій

Отакої!

Фото Генпрокуратури.

На Чернігівщині викрили діяльність відразу восьми нарколабораторій

Дарман колотили у безперервному режимі...

В Чернігівській області викрили злочинну групу,  що організувала виготовлення і продаж наркотиків в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Офіс генпрокурора.

У ході спецоперації проведено понад 70 одночасних обшуків у домоволодіннях і транспортних засобах на території Чернігівської області, під час яких виявлено та вилучено особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини – «PVP», «метамфетамін», канабіс, загально масою близько 40 кг.

«У ході спецоперації проведено понад 70 одночасних обшуків у домоволодіннях і транспортних засобах на території Чернігівської області, під час яких виявлено та вилучено особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини – «PVP», «метамфетамін», канабіс, загально масою близько 40 кг.

Крім того, вилучено засоби для здійснення безперервної роботи 8 нарколабораторій, а саме – посуд, реактиви, прекурсори для виготовлення особливо небезпечних психотропних речовин, понад 50 спеціально пристосованих бочок».

Повідомляється про затримання 3 осіб, які за даними слідства, упродовж тривалого часу на території кількох областей незаконно виготовляли і збували наркотичні засоби.

Telegram Channel