Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Нововолинську горіла господарська будівля

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Фото vl.dsns.gov.ua.

У Нововолинську горіла господарська будівля

Вогонь знищив покрівлю і перекриття будівлі та речі домашнього вжитку

Учора о 16:59 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Панасівській в Нововолинську горить будівля, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

За викликом уже через 5 хвилин примчала чергова варта 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Їм на допомогу приїхали команда добровільної пожежної дружини підприємства «Кроноспан» та відділення рятувальників 7-ї ДПРЧ м.Володимир-Волинський.

Рятувальники провели бойове розгортання і оперативно подали на гасіння пожежі  3 спеціальних водяних стволи в складі ланок газодимозахисної служби в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від великої кількості диму та теплової дії полум’я.

На час прибуття підрозділів служби «101» площа пожежі складала понад 100 квадратних метрів. Рятувальники провели бойове розгортання і оперативно подали на гасіння пожежі  3 спеціальних водяних стволи в складі ланок газодимозахисної служби в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від великої кількості диму та теплової дії полум’я.

Пожежу вдалось ліквідувати о 18:06, вогонь встиг знищити покрівлю та перекриття будівлі, речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Реклама Google

 

 

Telegram Channel