Людина і суспільство
Українські студенти створили онлайн-ресторан пам'яті зі стравами
Ця їжа допомагала українцям вижити під час Голодомору
Студенти Української академії лідерства до Дня пам'яті жертв Голодомору запустили проєкт у форматі онлайн-ресторану зі стравами з продуктів, які українці були змушені споживати під час 1932-33 років.
Більшість рецептів створювалися за спогадами людей яким вдалося вижити.
Натиснувши кнопку «Дізнатися ціну» замість вартості можна прочитати історії про те, як тисячі людей виживали в умовах Голодомору за допомогою лише рослин, які були доступними. Більшість рецептів створювалися за спогадами людей яким вдалося вижити. Головна мета проєкту зі слів організаторів – поширення знань про Голодомор як геноцид українців.
Реклама Google