Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тваринам Луцького зоопарку віддали 111 кілограмів риби, яку вилучили в браконьєрів

Рибка для тварин.

Фото Рибоохоронного патруля.

Тваринам Луцького зоопарку віддали 111 кілограмів риби, яку вилучили в браконьєрів

Буде, що їсти мешканцям звіринцю

Сьогодні, 27 листопада, державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля передали 111 кілограмів свіжоморожених водних біоресурсів до Луцького зоопарку.

Про це  розповіли в пресслужбі Волинського рибоохоронного патруля.

На корм тваринам віддали 54,5 кг риби, конфіскованої у порушників природоохоронного законодавства, та 56,5 кг - вилученої згідно з актами безгосподарського майна на водних об’єктах області за 2 півріччя.

Рибпатрулі сподіваються, що подібні ініціативи допоможуть працівникам зоопарку полегшити утримання мешканців звіринця.

«Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісією приймається рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У цьому випадку риба передається комунальному підприємству Луцький зоопарк», – прокоментував керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

 

Реклама Google

 

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить подібну акцію. Так, 13 червня цього року у зоопарк було передано 60 кг водних біоресурсів. В управлінні сподіваються, що подібні ініціативи допоможуть працівникам зоопарку полегшити утримання мешканців звіринця.

 

 

 

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль.
Telegram Channel