Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Психолог розповіла, що улюблений алкоголь може розповісти про характер людини

У смаках – характер?

Фото УНН.

Психолог розповіла, що улюблений алкоголь може розповісти про характер людини

Вибір алкоголю може розкрити найцікавіші сторони характеру людини

Відомий психолог Марія Фабрічева розповіла про те, які таємниці особистості людини може розкрити його улюблений алкоголь.  На думку Фабрічевої, вибір алкоголю і характер людини має стійкий взаємозв'язок. Який саме –  психолог розповіла УНН. 

Найголовніше – пити алкоголь з боку здорового глузду і не зловживати, оскільки у малих дозах напій додає смаку, характеру і настрою певній події і ситуації», – наголосила психолог.

Текіла

Текіла асоціюється із людьми вибуховими, активними, які люблять вечірки. Це напій, який розбурхує кров, включає настрій. І людина, яка обирає текілу, любить веселий, яскравий, карнавально-фестивальний спосіб життя.

Коньяк

Обирають коньяк чоловіки або жінки у певному віці і статусі, які люблять спокій, умиротворення. Їм подобається рефлексувати і подумати за чаркою коньяку про щось таке глибинне, глибоке і посмакувати цей напій. Любов для них - як смачне смакування того чи іншого напою.

Найголовніше – пити алкоголь з боку здорового глузду і не зловживати, оскільки у малих дозах напій додає смаку, характеру і настрою певній події і ситуаці

Вино

У свій час вважалося, що вина - це найбільш жіночий напій. Я з цим не погоджуся, тому що є поціновувачі вина і серед чоловіків, які розбираються у винах, знають, як їх обирати і кому яке вино дарувати. І саме цінитель вин - чоловік - це пристрасний, яскравий, харизматичний, можливо трошки маніпулятор, але з дуже великим інтересом до жінок. У хорошому та найкращому розумінні цього слова - з інтересом і повагою до жінок.

 

 

Жінки, які розбираються у вині – цінительки прекрасного, адже це напій мистецтва. Вони знають, до якої страви і яке вино подати, а значить знають, як приймати гостей, як вести переговори, як починати їх і закінчувати. Це жінки-комунікатори, яким подобається смак життя - тонкий, ароматний, терпкий, У залежності від складу вина.

Шампанське

Цей напій асоціюється зі святом. Відповідно, його обирає людина-свято. У нас у культурі до шампанського відносяться як до святкового напою, ніж як до напою, який може говорити чітко про характер.

Горілка

А ось цей напій говорить дуже багато про характер людини: суворий, потужний, сильний, авторитетний і авторитарний. У горілки дуже багато поціновувачів в Україні. Тому навіть існує переконання, що слід пити алкоголь 40 градусів і вище, адже саме такий найбільш корисний для здоров'я.

 

Джерело: Українські національні новин
Telegram Channel