Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині 70-річна бабуся сама виховує трьох онуків. Родині потрібна допомога

У 70 пані Надія виховує сама онуків.

Фото зі сторінки волонтерки.

На Рівненщині 70-річна бабуся сама виховує трьох онуків. Родині потрібна допомога

Сильна духом жінка, але їй потрібна підтримка – заради дітей, які залишились без батьків

На Рівненщині бабуся сама доглядає і ставить на ноги дітей-сиріт після смерті їхніх батьків. Родині потрібна допомога. Дітям – одяг і тепле взуття, а для будинку – кухонні меблі. Тих, у кого є можливість, просять допомогти коштами. 

Про це повідомила рівненська волонтерка Ula Matsyk у фейсбуці.

У свої 70 пані Надія самостійно виховує трьох онуків та тримає чимале господарство. Дев'ять років тому діти втратили маму, яка тривалий період хворіла. Через п'ять років пішов із життя і їхній тато. Весь тягар відповідальності за крихітні життя впав на тендітні жіночі руки.

Родина живе доволі скромно. Діти змалечку привчені до важкої фізичної праці. Старший хлопчик (13 років) доглядає за коровою та конем. Під час візиту волонтерів удома була середня дівчинка, яка не пішла в той день до школи, щоб доглянути за бабусею, котра нездужає.

 Дев'ять років тому діти втратили маму, яка тривалий період хворіла. Через п'ять років пішов із життя і їхній тато. Весь тягар відповідальності за крихітні життя впав на тендітні жіночі руки.

 

Спільними зусиллями разом із працівницями центру соціальних служб та місцевими благодійниками, волонтерам вдалося забезпечити дітей одягом та продуктами харчування. Проте, на жаль, серед речей не було взуття для дівчинки 11-ти років. До небайдужих звертаються з проханням допомогти з теплим взуттям для дитини (потрібні жіночі черевики 39 розміру). 

 

Реклама Google

 

При розмові пані Надія поскаржилася на жахливий стан кухонних меблів, які зазнали чималої шкоди через дощову воду, що потрапляла до будинку крізь зруйнований часом дах. Господині вдалося відремонтувати покрівлю власним коштом. Тепер на черзі меблі. Тож небайдужих просять  допомогти родині з кухонними меблями – не обов язково новими, головне в гарному стані. Або допомогти коштами.

« Дозвольте собі побути трохи чарівниками та здійснити маленьку мрію цієї незламної жінки», – звернулася волонтерка.

Охочим допомогти можна звенутися за телефоном 097-976-49-49 до волонтерки Юлії.

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Фейсбук.
Telegram Channel