Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Слуг розповіли, скільки українців можуть отримати 8 тис. грн компенсації

Фото depo.ua.

У Слуг розповіли, скільки українців можуть отримати 8 тис. грн компенсації

Влада проходить всі бюрократичні узгодження, щоб законопроект про підтримку малого і середнього бізнесу був прийнятий та увійшов в дію до 9 грудня

Про це глава фракції партії «Слуга народу» в ВР Давид Арахамія розповів журналістам за результатами наради керівництва парламенту, уряду і лідерів фракцій, повідомляє Depo.ua з посиланням на «Цензор.НЕТ».

«Питання про локдаун взагалі не обговорювали, а обговорювали питання про прийняття законопроектів про підтримку малого і середнього бізнесу. Дуже стислі строки для того, щоб цей законопроект був уже підписаний і вступив в силу до 9 грудня, тому що є десь два мільйони людей, найманих працівників, за підрахунками уряду, які можуть отримати цю компенсацію до 8 тис. грн на людину», – сказав Арахамія.

Питання про локдаун взагалі не обговорювали, а обговорювали питання про прийняття законопроектів про підтримку малого і середнього бізнесу.

Він наголосив, що велика частина наради була присвячена цьому питанню, тому що необхідно продумати, «яким чином пройти всі ці бюрократичні узгодження, щоб витримати ці терміни».

Telegram Channel