Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку на Замковій площі молодики на авто дрифтували по лампадках, запалених в пам'ять жертв Голодомору (Фото)

Дрифт на Замковій площі.

Фото Arthur Gautama.

У Луцьку на Замковій площі молодики на авто дрифтували по лампадках, запалених в пам'ять жертв Голодомору (Фото)

Лучанина обурила ситуація і вчинок молодих людей

У Луцьку на площі біля замку в Старому місті, ввечері 28 листопада, молодики  на авто влаштували дрифт. Один з керманичів переїхав лампадки запалені на згадку про жертв Голодомору, а решта компанії просто посміялися з цього.

Про це розповів у фейсбуці лучанин Артур Гаутама.

«Вирішили пройтись подивитися на перший сніг в Старому Місті. Дійшли до Замкової площі, а там на нас чекало розчарування... Молодики вирішили, що серце Луцька чудове місце аби показати своїм кралям, як вони круто дрифтують», – пише чоловік.

Він нагадав, що замкова площа виконує роль пішохідну, а вже тоді, виступає як парковка чи дорога. «Тут не те, що дрифтувати не можна, тут і їздити треба лише повільно надаючи перевагу пішим. Ну але молодиків це не дуже цікавило. Вони настільки були в захваті від такої можливості поганяти, що коли один з їхніх колег переїхав лампадки запалені в згадку про жертв Голодомору, решта компанії просто посміялися. Звісно, цього вечора він не перший і не останній це робив, – наголошує він.

Приїзд поліції не надто змінив ситуацію. Просто всі роз‘їхалися після дискусії, в якій ніхто себе винним не вважав.

«На жаль, приїзд поліції не надто змінив ситуацію. Просто всі роз‘їхалися після дискусії в якій ніхто себе винним не вважав. «А де ж нам кататись?», «Та то нас трохи занесло», «Та ніхто ж не катався», «Я взагалі не знав, що сьогодні День пам‘яті жертв Голодомору», «Та тих лампадок зовсім не видно». Останнє сказав і один з поліцейських. Одне авто навіть проїхало через ці лампадки на очах у поліції. Подумаєш... Дивно, якщо розтрощити лампадки не злочин, бо вони на дорозі. То може злочин їх на дорозі залишати і ставити?! Хто не правий:  організатори вшанування, молодики, які перетворили Замкову площу в автотрек, чи Поліція, яка вирішили просто всіх відпустити?», – зауважує лучанин. 

 
 
Джерело: Фейсбук.
Telegram Channel