Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на понеділок, 30 листопада: осінь втекла передчасно

Завтра очікується сира, незатишна погода.

Фото Pixabay.

Погода на понеділок, 30 листопада: осінь втекла передчасно

Завтра за народними прикметами можна дізнатися, якою буде зима

Якою буде погода на Волині завтра:

30 листопада у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий снiг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.  Вiтер захiдний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5º морозу, вдень від 1º морозу до 1º тепла.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Вночі невеликий снiг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.  Вiтер  захiдний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

 

Найтепліше 30 листопада було у 2000 році – плюс 11.2 градуса, найхолодніше – у 1993-му – мінус 11,9 градусів.

Народний прогноз погоди:

30 листопада вшановується пам’ять святителя Григорія чудотворця, єпископа Неокесарійського. У народі цього святого називали Зимовказівником, оскільки погода цього дня вказувала на те, якою буде прийдешня зима. Якщо на Григорія стояла хороша погода, то й зима обіцяла бути хорошою, якщо погода була поганою, то й зима поганою буде. З цього дня встановлюються стійкі морози і землю застилає сніговий покрив.

Реклама Google

Прогноз погоди на післязавтра:

1 грудня очікується мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура  вночі 1-6º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла. 

 

 Читайте також: «Гримуча суміш» – ​природний антибіотик, або як зміцнити імунітет вдома.

 

Telegram Channel