Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лікарю Марадони висунули звинувачення у ненавмисному вбивстві

Є підозри, що умови реабілітації Марадони після операції в його будинку не відповідали необхідним вимогам.

FILE - In this March 7, 2020 file photo, Diego Maradona, coach of Gimnasia y Esgrima, sits on the bench prior to Argentina's soccer league match against Boca Juniors at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina. Maradona turns 60 on Friday, Oct. 30, 2020. (AP Photo/Natacha Pisarenko, File)

Фото RM

Лікарю Марадони висунули звинувачення у ненавмисному вбивстві

Влада Аргентини почала розслідування стосовно лікаря Леопольдо Луке, який лікував футболіста Дієго Марадону. У його будинку провели обшуки

Як повідомляє ВВС, прокуратура перевіряє версію, що смерть футболіста могла стати результатом недбалості медика.Співробітники аргентинської прокуратури провели обшуки в будинку і приватній клініці Луке. Вони намагалися зібрати докази у справі і встановити, чи не було в діях лікаря недбалості.

Є підозри, що умови реабілітації Марадони після операції в його будинку не відповідали необхідним вимогам.

Аргентинський телеканал Todo Noticias повідомляє, що лікареві вже пред'явлено звинувачення в ненавмисному вбивстві, утім ці відомості офіційно не підтверджені.

За даними аргентинських ЗМІ, доньки Марадони вимагали надати їм відомості про те, які медичні препарати приймав їхній батько.

«Є підозри, що умови реабілітації Марадони після операції в його будинку не відповідали необхідним вимогам, в тому числі там не було дефібрилятора і постійної присутності медиків, які спеціалізуються на лікуванні алкоголізму і наркоманії. Прокурори також цікавляться, як часто Луке відвідував футболіста в його будинку», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel