Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині горів магазин та житловий будинок (Фото)

Вогнеборці працювали в складі ланки газодимозахисників.

Фото УДСНС у Волинській області.

На Волині горів магазин та житловий будинок (Фото)

Для з’ясування причини пожежі на місцях події працювала спеціальна комісія

У дерев’яному житловому будинку в с. Комарове Маневицького району сталася пожежа.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС у Волинській області.

Ймовірно, пожежу спричинили невідомі громадяни через необережне поводження з вогнем, адже в будинку ніхто не проживав.

Пожежа трапилася вранці 29 листопада. Для боротьби з вогнем прибули команди місцевої пожежної охорони смт Колки та с. Старий Чорторийськ, рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі Управління ДСНС у Волинській області.

На гасіння пожежі вогнеборці подали 2 водяних стволи, ліквідувати пожежу вдалось о 13:07. Вогонь знищив частково перекриття, стіни та покрівлю будинку. Ймовірно, пожежу спричинили невідомі громадяни через необережне поводження з вогнем, адже в будинку ніхто не проживав.

Того ж дня сталася пожежа у магазині в с. Мосир Любомльського району. До місця події виїхали рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Любомль, 24-ї Державного пожежно-рятувального поста с. Старовойтове Управління ДСНС у Волинській області, команда місцевої пожежної охорони с. Штунь.

Вже о 13:20 на гасіння пожежі було подано перші водяні стволи, на той час вогонь охопив значну частину покрівлі та перекриття будівлі. Вогнеборці працювали в складі ланки газодимозахисників, на гасіння було подано загалом 5 водяних столів – пожежу вдалось ліквідувати о 14:52.

Для з’ясування причини пожежі на місці події працювала спеціальна комісія. Вогнем знищено шиферну покрівлю, пошкоджено перекриття, оздоблення стін, речі всередині магазину.

Читайте також: На Волині автомобіль злетів у кювет і перекинувся.

 

 

 

Telegram Channel