Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку в багатоквартирному будинку провалилась підлога

Її квартира розташована на першому поверсі будинку.

Фото Конкурент.

У Луцьку в багатоквартирному будинку провалилась підлога

У багатоквартирному будинку на проспекті Перемоги, 25 у Луцьку просіла стіна, а в квартирі Світлани Ярмощук проавлилась підлога

Її квартира розташована на першому поверсі будинку, йдеться в сюжеті ІА «Конкурент». Зранку у суботу, 28 листопада жінка зайшла у ванну кімнату, і ледь не впала. За ніч лівий бік підлоги осів настільки, що між ним та стіною утворився отвір.

Спершу він був шириною з сірникову коробку. Однак, кожного дня підлога осідає все глибше. Сьогодні між стіною і підлогою вже можна поставити ребром смартфон.

У квартирі жінка живе разом із донькою Аліною. Саме Аліна прокинулася зранку у суботу, бо почула дивний шум з-під підлоги. Так, ніби звідкись швидко біжить вода. Вже після того мешканки побачили, що трапилося з їхньою ванною кімнатою.

Її квартира розташована на першому поверсі будинку.

«Тут постійно затоплюється. Минулого року на всю хати смерділо фекаліями. Це кожен раз: у нас тільки зима - у підвалі прорив труби і ми маємо проблему. Воно назбирувалося, і врешті ми маємо те, що маємо. Зверталися постійно. Але ну, приїдуть, поставлять шматок труби, але кожен рік це стається», – розповідає Світлана.

Тоді, у суботу, працівники житлово-комунального підприємства №3, яке й опікується будинком, виявили, де саме прорвало трубу, і перекрили водопостачання всьому будинку. Ремонтувати прийшли у понеділок, 30 листопада. Залатали прорив, прибрали місце роботи. А осілу підлогу ванної Світлані сказали ремонтувати самотужки.

Жінка обурена: якщо підлога осіла через несправність комунальних мереж, чому ремонт має бути за кошти власників квартири? До того ж, ремонтувати треба негайно, адже хто знає, чи одного ранку ванна не провалиться повністю під землю.

Від раптового просідання підлоги постраждала ще одна квартира цього будинку. Сусідка Світлани Оксана Мельник того суботнього ранку мусила рятувати свою стареньку маму, яку заблокувало у кімнаті. Жінка ногою вибивала двері, адже через осідання підлоги вони не відкривалися. Зверху над дверима – майже зруйнована стіна, яка загрожувала впасти просто на літню маму. Оксана Мельник каже, що не має грошей зараз її відремонтувати.

Telegram Channel