Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинянина, який в Ківерцях спалив автомобіль через ревнощі, взяли під варту

Через ревнощі згоріла машина.

Фото ілюстративне.

Волинянина, який в Ківерцях спалив автомобіль через ревнощі, взяли під варту

Хотів «насолити» супернику

Ківерцівський районний суд, задоволивши підтримане прокурорами Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури клопотання слідчих, обрав для 35-річного мешканця Луцька, підозрюваного в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

Слідство встановило, що уночі 4 листопада чоловік приїхав до будинку у місті Ківерці, та через ревнощі облив бензином і спалив автомобіль FORD TRANSIT CONNECT, спричинивши його власнику майнову шкоду на суму 147 000 гривень.

 Уночі 4 листопада чоловік приїхав до будинку у місті Ківерці, та через ревнощі облив бензином і спалив автомобіль FORD TRANSIT CONNECT, спричинивши його власнику майнову шкоду на суму 147 000 гривень.

 

Зловмиснику у межах іншого кримінального провадження оголошено також про підозру у вчиненні крадіжок із проникненням  приміщення, викрадення документів та заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцю (ч. 3 ст.185, ч. 3 ст. 357, ч. 1 ст.357, ч.2 ст.345 КК України). Наступних 60 днів чоловік перебуватиме під вартою.
 

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel