Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Призначили секретаря Луцької міської ради

Обрали секретаря.

Фото Першого.

Призначили секретаря Луцької міської ради

Займе паралельно ще й посаду заступника міського голови

Секретарем міської ради обрано 45-річного Юрія Безпятка, який у минулому скликанні працював секретарем постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації, був радником міського голови, а відтак, має досвід роботи у сфері житлово-комунального господарства.

Про це повідомили в песслужбі Луцької міськради.

Кандидатуру Юрія Безпятка на розгляд депутатів вніс міський голова Ігор Поліщук. «Це один із найбільш не конфліктних депутатів, який не піддається на будь - які провокації. Завжди працює конструктивно і виважено, тому для організації роботи депутатського корпусу це буде лише на користь», – пояснив Ігор Поліщук.

Аби зекономити кошти міського бюджету, секретар міської ради займатиме посаду заступника міського голови з питань приєднаних громад.

 

Крім того, аби зекономити кошти міського бюджету, секретар міської ради займатиме посаду заступника міського голови з питань приєднаних громад.

Юрій Безпятко пообіцяв створити максимально комфортні та ефективні умови для роботи депутатів у сесійній залі. 

 

Реклама Google

 

Отож, за результатами таємного голосування, Юрія Безпятка підтримали 26 луцьких обранців включно з міським головою, 16 бюлетенів не було використано.

Міський голова Ігор Поліщук привітав новообраного секретаря ради, побажавши йому конструктивної роботи задля розвитку рідного міста та приєднаних громад і запросив Юрія Безпятка до президії.

Юрій Безпятко

 

 

 

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel