Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцькому районі на будівництві виявили п’ятеро неоформлених офіційно працівників

Неоформлені працівники.

Фото ілюстративне.

У Луцькому районі на будівництві виявили п’ятеро неоформлених офіційно працівників

Того, хто допустив порушення, оштрафують

Під час інспекційного відвідування будівельного майданчика, розташованого у селі Тарасове Луцького району виявлено 5 працівників, які були допущені до роботи без належного оформлення трудових відносин.

Про це повідомили в управлінні Держпраці.

У результаті інспекційного відвідування посадові особи Управління склали акт, де зазначено виявлені порушення трудового законодавства, зокрема, допуск до роботи без укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та повідомлення Державної фіскальної служби про прийняття працівників на роботу.

 За допуск одного працівника до роботи без належного оформлення трудових відносин передбачено штрафні санкції у розмірі 10 мінімальних заробітних плат.

Суб’єкт господарювання, який допустив порушення трудового законодавства, буде притягнутий до фінансової відповідальності.

 

Реклама Google

 

Управління Держпраці у Волинській області нагадує, що за допуск одного працівника до роботи без належного оформлення трудових відносин передбачено штрафні санкції у розмірі 10 мінімальних заробітних плат. Окрім того допуск працівника без належного оформлення тягне за собою адміністративне покарання та кримінальну відповідальність.

Джерело: Управління Держпраці.
Telegram Channel