Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У спальнях 15 градусів, вихованці хворіють: у Луцьку батьки скаржаться на холод в дитсадку

Батьки обурені.

Фото Суспільного.

У спальнях 15 градусів, вихованці хворіють: у Луцьку батьки скаржаться на холод в дитсадку

Влітку в закладі провели модернізацію системи теплопостачання

У групах і спальнях луцького закладу дошкільної освіти №24 – холодно.

На це поскаржилися батьки дошкільнят, повідомляє Суспільне Волині.

Як розповіла мама одного із вихованців дитсадка Ольга Грилюк, її син почав хворіти. «Спершу почав син жалітися, що його холодно і мерзнуть коліна, не хоче йти у садок. Я подивилася – закутані вихователі, в групах температура +15», розповіла жінка.

.У закладі від 16 до 22 градусів у різних приміщеннях, – каже директорка закладу Галина Штаній. За її словами холодно зазвичай у понеділок після вихідних.

«Ми попросили у батьки обігрівачі торік – поставили, цього року включатимемо знову», – розповіла директорка.

В ДКП «Луцьктепло» пообіцяли до ремонту збільшити подачу тепла до дитсадка.

Цікаво, що цього року у дитсадку встановили індивідуальний тепловий пункт. Його обслуговує підприємство зі столиці. Журналісти зв’язалося з представником телефоном. «Треба міняти трубопровідну арматуру, бо неможливо відрегулювати, щоб на певні класи йшло тепло. Регулювання там не здійснюється. Як почали йти скарги, клапан відкрили на максимум» – розповів Валентин Древинський.

Реклама Google

 

Начальниця міського управління освіти Зіновія Лещенко сказала, що дитсадок мають обстежити тепловики та спеціалісти управління освіти. За її словами в ДНЗ замінять труби та батареї, але роботи планують провести в наступному році. Гроші на це закладуть у бюджеті Луцької громади. Скільки це вартуватиме наразі невідомо. В ДКП «Луцьктепло» пообіцяли до ремонту збільшити подачу тепла до дитсадка.

 

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel