Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Зідан пояснив, що зламало «Реал» у матчі з «Шахтарем» (Відео, коментарі)

Неймовірно! Про таку перемогу можна розказувати внукам!

Фото footballua.tv.

Зідан пояснив, що зламало «Реал» у матчі з «Шахтарем» (Відео, коментарі)

Учора чемпіони України вдруге сенсаційно обіграли чемпіона Іспанії. Якщо в Мадриді вікторія була з рахунком 3:2, то в Києві «галактікос» взагалі не забив, натомість двічі виймав м’яч із сітки власних воріт

Ліга чемпіонів. Груповий турнір. Група «В». 5-й тур. «Шахтар» (Донецьк, Україна) – «Реал» (Мадрид, Іспанія) – 2:0 (1:0 – Дентіньйо, 57 хв.; 2:0 – Манор Соломон, 82 хв.)

1 грудня 2020 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Овідіу Гацеган (Румунія).

Цього разу візит Зінедіна Зідана до Києва в стильній шапці виявився не фартовим. Фото footballua.tv.
Цього разу візит Зінедіна Зідана до Києва в стильній шапці виявився не фартовим. Фото footballua.tv.

 Головний тренер «Реала» Зінедін Зідан дав прес-конференцію після невдачі в 5-му турі Ліги чемпіонів від «Шахтаря» – 0:2, у якій пояснив причини поразки:

– Про відставку я не думаю. Ми будемо рухатися далі. Хочу сказати, що в матчі ми непогано себе проявили в першому таймі. У першій половині матчу ми заслуговували забити хоча б один гол. Однак, на жаль, цього не сталося. Протягом всього поєдинку у нас були різні моменти. Були штанги, перекладини. Я вважаю, що ми непогано пресингували. Але в підсумку позначилося, що ми пропустили першими. Це дійсно нас зламало. Саме цей аспект гри ми будемо опрацьовувати надалі. Будемо вчитися знаходити вихід зі складної ситуації.

Про відставку я не думаю. Ми вже бували в складних ситуаціях. Ми будемо рухатися далі і досягати потрібного нам результату.

Ми вже бували в складних ситуаціях. Ми будемо рухатися далі і досягати потрібного нам результату. Цей поєдинок був для нас схожий на фінал. Ми готувалися до нього як до фіналу. Ми розуміли, наскільки це важливий для нас матч. Я вважаю, що ми були добре готові. Як я вже говорив, ми відмінно себе проявили в першому таймі, але потім нам не пощастило, все пішло не за нашим сценарієм. Проте, у нас залишається попереду ще один матч. У ньому ми і спробуємо вирішити задачу виходу з групи. «Реал» Мадрид не збирається здаватися. Ми будемо йти тільки вперед.

Я не можу сказати, що в сьогоднішньому матчі були якісь проблеми. Ми добре пресингували, створювали моменти, але нас підвела реалізація. І потім ми пропустили першими. Саме в цьому наша проблема. Мені здається, що моментів у цій зустрічі було цілком достатньо. Підводить саме реалізація. Можна сказати, що нам не щастить. Ми не можемо забити першими. Саме над цим ми будемо працювати.

Емоції в Луїша Каштру зашкалювали! Фото youtube.com.
Емоції в Луїша Каштру зашкалювали! Фото youtube.com.

 Натомість наставник «Шахтаря» Луїш Каштру так прокоментував другу поспіль вікторію над грізним «Реалом»:

– У житті завжди потрібно бути щирим і говорити тільки правду. Коли ми грали погано - грали погано, коли добре - грали добре. Давайте подивимося на Лігу чемпіонів. Моя думка: це найскладніша група в нинішньому розіграші. Думаю, будь-який з тих, хто знаходиться в цьому залі, ніколи б не подумав, що за тур до кінця групового етапу у нас буде сім очок. Навряд чи хтось міг собі таке уявити. Ми граємо з «Інтером», «Реалом», «Боруссією» – це дуже і дуже складна група. Має бути останній тур, який все вирішить. Ми можемо або вилетіти взагалі з єврокубків, або продовжити шлях в Лізі чемпіонів або Лізі Європи. Тут все дуже непередбачувано. Група дуже комплексна і складна. І відразу після жеребкування, і весь час потім я відчував, що ми будемо грати, можливо, з кращими європейськими командами.

Наприклад, «Реал»: у нього найбільша кількість трофеїв, уболівальників теж, він частіше за всіх вигравав Лігу чемпіонів, це ім'я у всіх на виду. Дуже рано про щось говорити. Ми ще нічого не добилися, але і не втратили шанси. В останньому турі все вирішиться. Те, що сталося з «Боруссією», незрозуміло. Як, перемагаючи двічі «Реал», ми можемо в сумі за два матчі програвати німецькій команді 0:10? Але це сталося, і потрібно це прийняти. Найголовніше - боротися до самого кінця, віддаючи собі звіт в тому, що попереду чекає дуже і дуже складний поєдинок. Нічого поки не вирішено. Коли вирішиться, тоді можна буде про щось говорити, – цитує тренера sport.ua.

Те, що сталося з «Боруссією», незрозуміло. Як, перемагаючи двічі «Реал», ми можемо в сумі за два матчі програвати німецькій команді 0:10?

Тим часом в іншому матчі нашої групи «Боруссія» (Менхенгладбах, Німеччина) постіпилася вдома італійському «Інтеру» – 2:3 – і після цього ситуація в нашій групі загострилася до максимуму. Тобто, перемога в останньому матчі виводить будь-яку команду у плів-офф Ліги чемпіонів, а поразка закриває туди двері.

Турнірна таблиця групи «В»:
Команда Ігри Виграші Нічиї Поразки М’ячі Очки
1. «Боруссія» М. (Німеччина) 5 2 2 1 16:7 8
2. «Шахтар» (Україна) 5 2 1 2 5:12 7
3. «Реал» (Іспанія) 5 2 1 2 9:9 7
4. «Інтер» (Італія) 5 1 2 2 7:9 5.

9 грудня грають: «Реал» – «Боруссія» М., «Інтер» – «Шахтар».

Читайте також: «В «ЛуганДонії» створили свій «Шахтар» (Фото)».

Telegram Channel