Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Під Волинською ОДА – протестують: мітингувальники привели козу

Мітинг з козою.

Фото з "Першого".

Під Волинською ОДА – протестують: мітингувальники привели козу

Кажуть, що акція попереджувальна. коза символізує область, яку «доять губернатори»

Вранці у четвер, 3 грудня, біля приміщення Волинської облдержадміністрації почалася акція протесту, під час якої волиняни вимагають відставки голови ОДА Юрія Погуляйка. До ВОДА привели козу. Кажуть, «це область, яку доять губернатори».

Про це повідомляє «Перший».

Перед облдержадміністрацією відбуваються одразу кілька акцій протесту. Протестують також представники обласної Федерації профспілок, які вимагають підняти зарплати освітянам, медикам та шахтарям. 

 До будівлі ОДА прийшли кілька чоловіків спортивної зовнішності. Вони привели живу козу, принесли золоте корито з капустою. Представлятися молоді людит не захотіли, але сказали, що це «спортивний актив області». 

 

Реклама Google

 

Паралельно з ними до будівлі ОДА прийшли кілька чоловіків спортивної зовнішності. Вони привели живу козу, принесли золоте корито з капустою. Представлятися молоді людит не захотіли, але сказали, що це «спортивний актив області». 

Кажуть, що коза символізує область, яку «доять губернатори», а золоте корито – це державна казна. 

Голова Студентської ради Волині Віталій Сніжко розповів, що пізніше до акції за відставку Юрія Погуляйка приєднаються студенти та шахтарі.

«Він ні з ким цілий рік не зустрічався, не комунікав з активістами з будь-яких питань. Ні про будівництво школи, ні про питання підприємців. А ще обурює похабна поведінка. Після того, як я написав пост про протест, керуючий справами ОДА прислав повідомлення зі словами «щєнок», – зазначив Сніжко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Перший
Telegram Channel