Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У готелі Луцька затримали іноземця, який жив з українкою без дозвільних документів та бив її

Триває слідство.

Фото Pixabay.

У готелі Луцька затримали іноземця, який жив з українкою без дозвільних документів та бив її

Також встановлено, що тунісець вчиняв протиправні дії проти своєї дружини

Чоловік перебуває на території України ще з 2019 року, проте документи для законного проживання на території України до цього часу не отримав. Його чекає, ймовірно, примусове видворення на батьківщину.

Проживав чоловік зі своєю обраницею – українкою, з якою одружився ще у 2019. Проте документи для законного проживання на території України правопорушник до цього часу не виготовив. 

Сьогодні  працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі співробітниками міграційної служби та прикордонниками, в одному з готелів Луцька, затримали 34-річного мігранта з Тунісу, який перебував на території України без відповідних дозвільних документів. Правоохоронці з’ясували, що проживав чоловік зі своєю обраницею – українкою, з якою одружився ще у 2019. Проте документи для законного проживання на території України правопорушник до цього часу не виготовив. 

Нині громадянин поміщений до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Чоловіка, ймовірно, чекає примусове видворення на батьківщину – рішення прийматиме суд.

Читайте також: Поблизу Луцька на переході збили 18-річного хлопця.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel