Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Знову самогубство у лікарні: з вікна восьмого поверху викинувся 30-річний чоловік

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Знову самогубство у лікарні: з вікна восьмого поверху викинувся 30-річний чоловік

Подробиці трагедії наразі невідомі

Черговий випадок самогубства на території лікувального закладу стався в міській лікарні Маріуполя. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство з позначкою «самогубство».

30-річний чоловік викинувся з лікарняного вікна на восьмому поверсі. Його труп виявили перехожі біля лікарні в Центральному районі.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Донецької області в четвер, 3 грудня. Повідомляється, що 30-річний чоловік викинувся з лікарняного вікна на восьмому поверсі. Його труп виявили перехожі біля лікарні в Центральному районі.

Правоохоронці почали розслідування обставин, які призвели до загибелі пацієнта. Повідомлення про те, що знайдено тіло чоловіка, поліцейські отримали вранці 3 грудня. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції та судово-медичний експерт, передає aspi.com.ua.

Всі обставини події будуть встановлені за результатами подальшого проведення досудового розслідування. Попередня кваліфікація події належить частині 1 статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою «самогубство».

Читайте також: Рішення, куди везти пацієнта, повинен ухвалювати диспетчер.

Telegram Channel