Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Шмигаль сказав, чи зупинять транспорт під час жорсткого карантину

Відомо, чи скасують транспорт.

Фото з відкритих джерел.

Шмигаль сказав, чи зупинять транспорт під час жорсткого карантину

Питання карантину порушать в січні?

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що транспорт в Україні працюватиме навіть у разі запровадження жорсткого карантину.

Про це він заявив під час засідання Верховної ради 4 грудня, передає Суспільне.

«Наразі жоден із планів не передбачає закриття міського громадського транспорту. Ми також не розглядаємо можливості закриття міжміського та міжнародного сполучення», – повідомив прем'єр, пообіцявши оприлюднити повний перелік можливих обмежень на засіданні Кабміну 9 грудня.

«Транспорт буде працювати, і авіакомпанії, залізниця, міський транспорт. Закривати не планується навіть при жорстких карантинних обмеженнях», – повідомив прем’єр.

 

Реклама Google

За словами Шмигаля, наявні наукові дослідження показують, що громадський транспорт не відіграє велику роль у поширенні інфекції.

 Наявні наукові дослідження показують, що громадський транспорт не відіграє велику роль у поширенні інфекції.

 

Також він підтвердив, що запровадження жорсткого карантину у січні можливе у разі погіршення епідеміологічної ситуації.

«Якщо говорити про запровадження жорсткіших заходів, то очевидно, що якщо буде погіршення ситуації, ми можемо порушити це питання на початку січня», – зазначив Шмигаль.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що міністерство рекомендуватиме запровадити жорсткий тритижневий карантин від початку 2021 року.

Джерело: Суспільне.
Telegram Channel