Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Загадково зник і знайшовся розібраним: у Луцьку виявили викрадений Land Rover вартістю 160 тисяч доларів

Волинь-нова

Загадково зник і знайшовся розібраним: у Луцьку виявили викрадений Land Rover вартістю 160 тисяч доларів

Поки що правоохоронці ніяк не коментують інцидент

У Луцьку на автошроті знайшли позашляховик Land Rover вартістю понад 160 тисяч доларів, який вкрали у Києві два роки тому.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Невідомо, яким чином Land Rover потрапив на шрот, але його розібрали.

Так, в орендованому боксі, що використовувався під авторозбірку на запчастини на території одного з гаражних кооперативів у Луцьку, правоохоронці виявили автомобіль Land Rover у розібраному вигляді, який близько двох років тому викрали у Києві.

«Що найцікавіше, автомобіль знайшов сам власник, у якого його і вкрали. Річ у тім, що автомобіль був ексклюзивним, а кожна деталь позашляховика була промаркованою серійним номером кузова. Невідомо, яким чином Land Rover потрапив на шрот, але його розібрали. Власник знайшов оголошення про продаж запчастин відповідної марки і приїхав до Луцька ніби то купувати мотор, на якому й виявив специфічні мітки – серійний номер кузова», – повідомляє джерело.

Як зазначає джерело, на місці виявили найманих працівників, які розібрали авто повністю, лишився тільки кузов. Решту розпродували по запчастинах. Орендувальник боксу – у Польщі. Чи причетні працівники до викрадення, наразі невідомо.

Наразі на місці події працює поліція.

Читайте також: У центрі Луцька поліцейські проводять обшук (Фото).

Telegram Channel