Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Сталася фатальна ДТП: жінка загинула, 6-річна дитина в лікарні

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Сталася фатальна ДТП: жінка загинула, 6-річна дитина в лікарні

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

У Черкасах на вулиці Сумгаїтській водій автомобіля Volkswagen Caddy скоїв наїзд 83-річну жінку та її 6-річного внука.

Аварія трапилась напередодні, 4 грудня, близько шостої години вечора. Про це повідомляє пресслужба КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР», передає vikka.ua.

На місці ДТП медики екстренки надавали невідкладну допомогу хлопчику. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, політравму, забійну рвану рану лобної ділянки та параорбітальну гематому. Дитину доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні.

Водій Volkswagen Caddy не знизив швидкість і почав випередження справа.

За інформацією поліції Черкащини, водія затримано, а автомобіль поміщено на арештмайданчик. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Тим часом очевидці аварії у соцмережах повідомляють: загибла бабуся разом з хлопчиком переходила дорогу на пішохідному переході. Розмітка на вказаній ділянці дороги не нанесена, однак встановлені відповідні знаки. Водій Volkswagen Caddy не знизив швидкість і почав випередження справа.

Читайте також: Карколомна ДТП: у Рівному вирізали водія із автомобіля (Фото, відео).

 

 

Telegram Channel