Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Душили грифом від гітари: з'явилися подробиці вбивства відомого музиканта (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Душили грифом від гітари: з'явилися подробиці вбивства відомого музиканта (Фото)

Двом зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі

Музиканта Олександра Дерев'янка, якого було вбито у власній квартирі, душили за допомогою грифа від гітари. Вбивцями, за попередніми даними, були 35-річний фітнес-тренер Денис Мамедов, який брав уроки гри на гітарі у загиблого, та його спільник, 31-річний уродженець Луганська Юрій Туманський.

Упакували тіло жертви в поліетилен, щоб не було запаху, і вивезли в гаражний кооператив в Борисполі.

Про це, посилаючись на джерела в МВС, пише «Страна», передає obozrevatel.com. За словами співрозмовників видання, фізично сильний Мамедов легко задушив музиканта.

Реклама Google

Потім він і Туманський – випускник слідчого факультету Луганського інституту внутрішніх справ – упакували тіло жертви в поліетилен, щоб не було запаху, і вивезли в гаражний кооператив в Борисполі.

Однак залити тіло бетоном, як замишлялося, злочинці не встигли. Затриманням підозрюваних займалися співробітники Департаменту стратегічних розслідувань, поліція і прокуратура.

Як пише «Страна», щоб вбити Дерев'янко і заволодіти його майном, Мамедов увійшов у довіру музиканта: він сказав, що нібито хоче навчитися грі на гітарі і в романтичній обстановці зробити пропозицію дівчині.

Мамедов змовився зі своїм знайомим Юрієм, що вони вб'ють Дерев'янка, а потім вивезуть тіло в гараж, який у Борисполі орендував Туманський, і заллють бетоном: тоді шанси знайти убитого були б мінімальними. Крім того, злочинці планували інсценувати виїзд Дерев'янка до «ЛНР», щоб його вважали зниклим на непідконтрольній території.

Під час одного з уроків гри на гітарі фізично сильний Мамедов задушив музиканта. З квартири Дерев'янка на вулиці І. Мазепи в Києві Туманський і Мамедов вивезли цінні гітари і документи на дві квартири. Вони планували підробити дарчі від імені жертви і перепродати нерухомість.

Підозрюваним вручено підозру за статтею «Вбивство за попередньою змовою групою осіб». Їм загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, музикант Олександр Дерев'янко зник 29 листопада. У суботу, 5 грудня, Дерев'янка було убито власній квартирі, підозрюваних у злочині затримано.

Тривають слідчі дії.
Тривають слідчі дії.

 

Telegram Channel