Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поліцейський офіцер громади приїхав з подарунками до особливих волинян (Фото)

Руками правоохоронця твориться добро!

Фото: Поліція Володимира-Волинського.

Поліцейський офіцер громади приїхав з подарунками до особливих волинян (Фото)

Щорічно 3 грудня Міжнародний День людей з інвалідністю нагадує суспільству про проблеми дітей з особливими потребами, привертає увагу до численної верстви населення, яка має вроджену чи набуту інвалідність і потребує постійної турботи та допомоги оточуючих

 Міжнародний день людей з інвалідністю — дата, яка покликана згуртувати сили для допомоги своїм співгромадянам, що потребують особливої уваги та милосердя.

Щороку, в цей день, уже стало доброю традицією в Зимнівській сільській раді дарувати подарунки дітям. Відділом соціального захисту населення, за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика за кошти місцевої програми було закуплено подарунки для 43 дітей з інвалідністю.

Поліцейський офіцер громади лейтенант поліції Орест Бабій розвіз службовим автомобілем подарунки тим, хто перебуває на обліку в громаді, та потребують додаткової уваги та піклування.

«Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Бажаємо маленьким громадянам щастя, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на майбутніх життєвих дорогах!» – йдеться на сайті Зимнівської громади.

За сприянням голови Зимнівської ОТГ В'ячеслава Католика поліцейський офіцер громади лейтенант поліції Орест Бабій розвіз службовим автомобілем подарунки тим, хто перебуває на обліку в громаді, та потребують додаткової уваги та піклування.

 
Telegram Channel