Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Києві під час пожежі чоловік вистрибнув з вікна квартири на п'ятому поверсі (Відео)

Немає слів...

Скріншот ДСНС.

У Києві під час пожежі чоловік вистрибнув з вікна квартири на п'ятому поверсі (Відео)

Його шпиталізували з переломом ноги

У Києві під час гасіння пожежі в житловому будинку отримали травми троє людей, 30 осіб врятували та вивели на безпечну відстань.

Як повідомили в ГУ ДСНС України в м. Києві, пожежа сталася близько 12:00 5 грудня в 5-поверховому житловому будинку за адресою: проспект Відрадний, 18-А, інформує УНІАН.

Займання сталося в одній з квартир на першому поверсі. 62-річному жителю вдалося самостійно вийти та відійти на безпечну відстань.

Під час гасіння пожежники врятували 5 осіб за допомогою пожежної автодрабини, а також 25 осіб вивели на безпечну відстань по сходовій клітці.

32-річний чоловік до прибуття рятувальників вистрибнув з вікна 5-го поверху. Його з переломом нижньої кінцівки госпіталізували. За попередніми даними, чоловік був у стані наркотичного сп'яніння.

В результаті пожежі дві жінки 1940 і в 1949 років народження з отруєнням продуктами горіння були оглянуті медиками на місці. Від подальшої госпіталізації вони відмовилися.

Крім того, 32-річний чоловік до прибуття рятувальників вистрибнув з вікна 5-го поверху. Його з переломом нижньої кінцівки госпіталізували. За попередніми даними, чоловік був у стані наркотичного сп'яніння, зазначають у ДСНС.

В результаті пожежі квартира вигоріла повністю, в коридорі закопчені стіни та стеля з першого по п'ятий поверхи. О 12:27 пожежу на площі 40 кв.м локалізували, а о 12: 30 - її було ліквідовано. Причина пожежі встановлюється.

 

Telegram Channel