Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Погода на понеділок, 7 грудня: ясна погода на Катерину вказує на морозну зиму

Чи дочекаємося такої погоди нинішньої зими?

Фото politikus.ru

Погода на понеділок, 7 грудня: ясна погода на Катерину вказує на морозну зиму

Цьогоріч хмарність буде мінливою...

Якою буде погода на Волині завтра:

7 грудня синоптики прогнозують в Луцьку мінливу хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-5º морозу, вдень  від 1° морозу до 1° тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. Вітер південно-східний 7-12м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Найтепліше 7 грудня було у 1960-му році – плюс 11,3 градуса, найхолодніше – у 1978-му році – мінус 19,6 градуса.

Народний прогноз погоди:

7 грудня відзначається день святої Катерини. Катерина вважається покровителькою шлюбу і наречених, тому в народі її ще називають Женодавицею. Цього дня влаштовувалися народні гуляння, катання на санках з гірок — санниці. У народі говорили: «Молода зима з гір на санках катається»; «З Катерини зима дойме не миттям, так катанням, не голодом, так холодом». Ясна погода на Катерину вказує на морозну зиму.

Прогноз погоди на післязавтра:

8 грудня переважатиме хмарна погода з проясненнями. Без iстотних опадів. Вiтер пiвденно-схiдний, 7-12м/с, мiсцями пориви 15-20 м/с. Температура вночi 1-6° морозу, вдень вiд 2° морозу до 3° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel