Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Загинуло троє молодих людей: за вихідні на Волині сталися дві страшні ДТП

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Загинуло троє молодих людей: за вихідні на Волині сталися дві страшні ДТП

Поліція з’ясовує обставини аварій

Смертельні дорожньо-транспортні пригоди трапились у Володимир-Волинському та Луцькому районах. За двома фактами розпочаті кримінальні провадження.

Водій авто Opel, ймовірно, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив зіткнення із вантажним транспортним засобом DAF.

Летальна ДТП у Володимир-Волинському районі трапилась в суботу, близько 16 години. Водій авто Opel, ймовірно, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив зіткнення із вантажним транспортним засобом DAF. Внаслідок зіткнення 24-річний керманич та 22-річний пасажир легковика загинули на місці, ще один з пасажирів нині перебуває в реанімаційному відділені лікарні. 

Досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України, триває.

А вчора у селі Княгининок зіткнулися Skoda Oktavia та автобус Еталон. 32-річний водій легковика, житель Рожищ, загинув на місці, пасажирку Skoda госпіталізували. Внаслідок автопригоди травмувалися й пасажири автобуса. У лікарні їм надали медичну допомогу та відпустили додому.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel