Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Медики і поліція залишили мертвого чоловіка без нагляду просто посеред вулиці  (Фото, відео)

Місцеві мешканці ситуацією шоковані.

Фото Pixabay.

Медики і поліція залишили мертвого чоловіка без нагляду просто посеред вулиці (Фото, відео)

Лікарі лише констатували смерть, а правоохоронці накрили труп пакетом

У Києві перехожі стали свідками жахливого видовища-мертвого чоловіка медики і поліція загорнули в мішок і залишили на лавочці чекати служби, яка забере тіло.

Кілька годин накрите тіло пролежало на лавочці біля під'їзду в очікуванні служби з перевезення мертвих.

На вулиці Академіка Курчатова на житловому масиві лісовій у Києві помер чоловік. За годину до зйомки відео він був ще живий, проте прибулі медики лише констатували його смерть. Після того, як стало відомо про його смерть, на місце події прибув наряд поліції. Правоохоронці оформили всі необхідні документи, загорнули померлого в пакет і поїхали.

Реклама Google

Кілька годин накрите тіло пролежало на лавочці біля під'їзду в очікуванні служби з перевезення мертвих. Мешканці будинку та перехожі були шоковані видовищем і такою безвідповідальністю правоохоронців. У відповідь на обурення жителів в поліції заявили, що у них немає часу стояти годинами і охороняти труп.

Детальніше про це розповідає Facebook-спільнота «Київ Оперативний» у Facebook.

«Жєстяк... Годину тому людина померла. Приїхали лікарі, підтвердили факт смерті. Потім приїхали правоохоронці, склали всі документи, загорнули померлого у пакет і все.
Перехожі та місцеві мешканці просто шокові, але на нашій пам‘яті було таке, що померлий 7 годин отак пролежав посеред вулиці. Знаючі люди кажуть, що така ситуація склалася через те, що служба, яка забирає померлих, має дуже малий штат працівників. Нібито, на весь Київ всього дві машини - по одній на кожен берег. Правоохоронці ж кажуть, що вони не можуть просто так стояти і охороняти померлого по декілька годин, оскільки мають купу іншої роботи», – йдеться у дописі.

 

 

 

Telegram Channel