Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Суд вимагає поновити Столяра на посаді директора «Волиньприродресурсу»

Василь Столяр.

Фото Першого.

Суд вимагає поновити Столяра на посаді директора «Волиньприродресурсу»

Василя Столяра звільнили 11 вересня

Суд вимагає поновити на посаді директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» екс-депутата Василя Столяра.

Відповідний проєкт рішення оприлюднений на сайті Волинської обласної ради, повідомляє «Перший». 

Нагадаємо, у вересні Василя Столяра звільнили з посади директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» .Таке розпорядження підписала голова Волинської обласної ради Ірина Вахович. Депутатська комісія з питань комунального майна рекомендувала звільнити Столяра через його незадовільну роботу.

«Поновити Столяра Василя Андрійовича на посаді директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради з 11 вересня 2020 року», – йдеться у проєкті рішення від 3 грудня 2020 року. 

 Василь Столяр оскаржив розпорядження про своє звільнення як протиправне та довів у суді право на поновлення на посаді.

Суб’єктом подання проєкту є голова обласної ради Григорій Недопад.  У документі посилаються на  рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 жовтня 2020 року.  

Як стало відомо із рішення суду, Василь Столяр оскаржив розпорядження про своє звільнення як протиправне та довів у суді право на поновлення на посаді. 28 жовтня Луцький міськрайонний суд (головуючий суддя – Владислав Черняк) «на підставі наведеного та керуючись ст. ст. 265, 430 ЦПК України» вирішив позовні вимоги Столяра задовольнити повністю. 

Джерело: Перший.
Telegram Channel