Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Водій так утікав від копів, що врізався в багатоповерхівку (Відео)

Після того, як інспектори почали оформлювати матеріали, водій нібито запропонував їм 4 тисячі гривень хабаря.

Фото Національної поліції.

Водій так утікав від копів, що врізався в багатоповерхівку (Відео)

До втечі вдався після спроби хабаря

Водій намагався дати хабар патрульним, а після відмови почав тікати. Згодом він врізався в під'їзд багатоповерхівки на вулиці Генерала Петрова, що у Малиновському районі Одеси, розповіли у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

За попередньою версією, патрульні зупинили Toyota на вулиці Краснова приблизно о 04:00, оскільки водій не увімкнув фари. Копи запевнили, що водій мав «явні ознаки алкогольного сп'яніння».

Копи запевнили, що водій мав «явні ознаки алкогольного сп'яніння».

Після того, як інспектори почали оформлювати матеріали, водій нібито запропонував їм 4 тисячі гривень хабаря. А коли правоохоронці попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, водій «швидко рушив з місця й почав тікати», запевняють у поліції.

Чоловік не впорався з керуванням та в'їхав у під'їзд багатоповерхівки. Але після цього, за словами правоохоронців, він вибіг з автомобіля та почав бігти від патрульних. 36-річного чоловіка наздогнали та затримали.

 

 На нього склали три адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130,, ст. 124 та ст. 122-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Автомобіль чоловіка евакуювали.

 

Telegram Channel