Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тюнінгуємо вантажівку у три кроки

При бажанні, можна індивідуалізувати машину навіть без серйозних фінансових вкладень.

Фото trucker-boss.com.

Тюнінгуємо вантажівку у три кроки

Якщо у вас є напівпричіп, ви проводите дні і ночі без перерви за кермом, важливо обладнати його відповідно до своїх потреб

 Навіть якщо ви не можете перевищувати встановлену швидкість, ви можете отримати задоволення від роботи, зробивши поїздку більш захопливою. Оскільки ви будете проїжджати на напівпричепі сотні кілометрів без зупинки, він стане для вас будинком на колесах, а не вантажівкою.

Якщо ваш заробіток залежить від вашої вантажівки, ви можете пишатися нею. Це вагома причина, аби індивідуальне облаштування допомогло вам зробити її дійсно «своєю».

На ринку зараз повно аксесуарів та деталей для тюнингу. Тому, при бажанні, можна індивідуалізувати машину навіть без серйозних фінансових вкладень.

Електронний дороговказ

Якщо ви подорожуєте з одного міста в інше вам потрібно знати кращі маршрути та часто потрібно шукати менш завантажений шлях. Використання професійної навігаційної системи може допомогти вам досить швидко дістатися місця призначення, оскільки вам не доведеться час від часу зупинятися, щоб запитати дорогу.

Якщо ви заблукаєте, це відійме у вас багато часу і грошей. Таким чином, наявність сучасної системи навігації допоможе вам опинитися на правильному шляху, а також уникнути корків. Ви легко знайдете найближчу заправну станцію та ресторани в дорозі.

Звичайно, навігаційні програми є в кожному смартфоні. Але, по-перше, вони створені для легкових автомобілів. А, по-друге, вимагають постійного підключення до інтернету.

Яскраве світло 

Фари, стоп-сигнали та поворотники необхідні, але вони є лише основним обов'язковим освітленням. Ви можете додати унікальності своєму напівпричепу, використовуючи індивідуальні світлодіодні ліхтарі, які виділяють вашу вантажівку на дорозі.

Ви можете підібрати світлодіодне освітлення під колір кабіни. Автомобіль буде виглядати стильно та охайно. Деякі з найбільш поширених недорогих джерел світла - це світлодіодні смуги. Вони ідеально підходять для освітлення зони навколо спального місця в кабіні. І не сильно б'ють по кишені.

Вікна машини

Якщо ви подорожуєте удень, у вас можуть виникнути проблеми з яскравим світлом сонця у вікнах. Це змусить вас відчувати себе некомфортно під час водіння, а також може утруднити огляд. Часто сонячні відблиски можуть стати причиною нещасних випадків, і щоб уникнути їх, необхідно забезпечити тонування вікон. Тонування вікон допоможе зменшити відблиски і дозволить вам без проблем керувати автомобілем. Використання якісної плівки допоможе зберегти прохолоду в салоні вантажівки навіть у спекотні літні місяці.

Висновки

Незалежно від того, як ви вирішите тюнінгувати свою вантажівку, завжди буде щось, що потрібно зробити. Завжди буде щось, що потрібно поміняти місцями або замінити. Вам необхідно стежити за тим, щоб усе, що ви робите, відповідало вашому стилю, і не загрожувало вашій безпеці.

Джерело - https://www.trucker-boss.com/ 

Telegram Channel