Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинянка підробила документи, аби отримати 130 тисяч гривень позики

Жінці оголошено підозру у вчиненні шахрайства.

Фото Pixabay.

Волинянка підробила документи, аби отримати 130 тисяч гривень позики

Жительку Любешівського району підозрюють у шахрайстві

Прокурорами Любешівського відділу Маневицької місцевої прокуратури оголошено підозру 37-річній жительці району за (ч. 2 ст. 190, ч.ч.1,4 ст. 358 КК України), за фактом підроблення, використання офіційного документа та у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство).

Шахрайка зняла кошти з особистого фінансового рахунку та використала їх не за цільовим призначенням, чим завдала значну майнову шкоду.

Реклама Google

Слідство встановило що мешканка Любешівського району, раніше не судима, на початку липня 2016 року, діючи з прямим умислом на використання завідомо підробленого документа, з метою отримання довготривалої позики, подала до Обласного фонду індивідуального житлового будівництва на селі завідомо підроблений офіційний документ, а саме здійснила власноручно підписи від імені поручителів.

У подальшому, вищевказаний договір поруки став підставою для виплати фондом позики у сумі 130 000 гривень, які були перераховані на її особистий фінансовий рахунок.

Надалі шахрайка зняла кошти з особистого фінансового рахунку та використала їх не за цільовим призначенням, чим завдала значну майнову шкоду.

Жінці оголошено підозру у вчиненні шахрайства, яке завдало значної шкоди та невдовзі обвинувачена у вчиненні цього злочину постане перед судом.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Волинянин, який бив дружину дерев’яним стільцем, обійшовся штрафом.

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel