Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Не проконтролювала емоції»: заступниця директора школи побила учня перед усім класом (Відео)

Інцидент потрапив на запис.

Скріншот з відео.

«Не проконтролювала емоції»: заступниця директора школи побила учня перед усім класом (Відео)

Поведінку вчительки школярі зняли на камеру

У селі Потелич Жовківського району на Львівщині вчителька кілька разів ударила рукою по голові учня перед іншими дітьми.

На Львівщині заступник директора школи з виховної роботи побила учня перед усім класом.

Під час перерви між заступницею директора школи з виховної роботи та учнем 6-А класу, під час якого вчителька не проконтролювала свої емоції на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії щодо вказаного учня.

Інцидент стався в 6-А класі. Відповідний ролик з'явився сьогодні, 7 грудня, на сторінці спільноти «Львів Сіті» у Facebook, передає gazeta.ua.

«Село Потелич, Львівська область, Жовківський район. Учителька української мови та літератури почала давати запотиличники дитині», – йдеться в описі до відео.

Реклама Google

У Жовківській районній державній адміністрації вже відреагували на ситуацію. За даними чиновників, інцидент стався 3 грудня у Потелицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

«Під час перерви між заступницею директора школи з виховної роботи та учнем 6-А класу, під час якого вчителька не проконтролювала свої емоції на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії щодо вказаного учня, застосувавши фізичну силу», - йдеться у повідомленні Жовківської РДА.

Запевнили, що про цю подію повідомили у Львівську обласну державну адміністрацію і Департамент освіти ЛОДА. Також районна влада заявила, що створила робочу комісію для розгляду цього випадку і повідомила поліцію про інцидент.

«Цей випадок є не припустимим, оскільки це школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та деонтології», - зазначили у Жовківські РДА.

Про результати роботи комісії, буде повідомлено додатково.

Читайте також: Волинянин, який бив дружину дерев’яним стільцем, обійшовся штрафом.

Telegram Channel