Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Камінь-Каширщині школярів навчали протидіяти булінгу

Переслідування дітьми (або ж вчителями) дітей сьогодні карається законом.

Фото poltava.to.

На Камінь-Каширщині школярів навчали протидіяти булінгу

Чому в учнівському середовищі трапляються випадки цькувань та принижень? Як їм протидіяти? Відповіді на ці та багато інших запитань отримують діти під час занять, які камінь-каширські поліцейські проводять у навчальних закладах краю

Старший інспектор ювенальної превенції Камінь-Каширського відділу поліції капітан поліції Вадим Зубач завітав до ЗОШ-ІІІ ступенів села Піщане Камінь- Каширського району. Правоохоронець передусім наголосив дітям на ознаках та видах булінгу, роз’яснив школярам, якими можуть бути наслідки цього негативного явища та як слід поводитися у конфліктних ситуаціях. Крім того, ознайомив учнів із законодавчими актами, що передбачають відповідальність неповнолітніх за прояви булінгу.

Дітей навчали не боятися і не соромитися звернутися за допомогою до батьків чи вчителів, до працівників поліції чи до інших досвідчених дорослих, яким вони довіряють.

Реклама Google

Щоразу під час таких тематичних занять Вадим Зубач, інформує відділ поліції на фейсбук-сторінці, переконує підлітків, що «у будь-якій ситуації є вихід, треба обов’язково його шукати – не боятися і не соромитися звернутися за допомогою до батьків чи вчителів, до працівників поліції чи до інших досвідчених дорослих, яким ви довіряєте».

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel