Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Затримали сутенера, який заманював українок за кордон для зйомок в порно

Дівчат продавали в Західну Європу.

Фото: youtube.com.

Затримали сутенера, який заманював українок за кордон для зйомок в порно

Нацполіція розкрила мережу торгівлі людьми. Дівчат у віці від 18 до 25 років набирали нібито для зйомок в глянцевих журналах, обіцяли від 500 до 800 євро за 1 день роботи, а на ділі в Будапешті змушували зніматися в порно

Від дій цих вербувальників постраждали як мінімум 4 дівчини. «Роботу» вони знаходили по оголошеннях. Про те, в чому насправді вона складається, дізнавалися тільки вже коли опинялися в Угорщині. Про це повідомляє телеканал «Еспрессо», пише Цензор.НЕТ.

«Я шукала роботу в інтернеті, і в Telegram була група, де було оголошення про високооплачувану оплаті для дівчат. Це були зйомки для журналу. Я вирішила, що можу цим скористатися, і можу поїхати і заробити грошей», - розповіла одна з постраждалих.

Будь-який сутенер, ніколи в житті не скаже дівчині правду, що вона буде займатися проституцією під виглядом сексуальної експлуатації або навпаки.

Цій дівчині пощастило: поліцейські зупинили її на кордоні, пояснивши, на яку саме «роботу» вона направляється. Це стало можливим завдяки тому, що листування з дівчиною виявилася в телефон вербувальника, якого затримали поліцейські. 26-річний уродженець Луганщини відправився на час слідства в СІЗО, за торгівлю людьми йому загрожує від 5 до 12 років.

«Будь-який сутенер, ніколи в житті не скаже дівчині правду, що вона буде займатися проституцією під виглядом сексуальної експлуатації або навпаки. Тоді вони застосовують силу, примусові заходи, їй встановлюють режим роботи, і, як правило, це режим роботи на виснаження. Тобто, не враховують ні фізіологічний стан дівчини, ні її моральний стан, а змушують надавати сексуальні послуги», - розповів начальник ГУНП в Київській області Андрій Небитов.

 

Telegram Channel