Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Колишня «прокурорка» Криму Поклонська покликала Ілона Маска переїхати в окупований Крим

Як тобі таке, Ілон Маск?

Фото: Патріоти України.

Колишня «прокурорка» Криму Поклонська покликала Ілона Маска переїхати в окупований Крим

От ідея! Недаремно ж одеський музикант Слава Благов присвятив їй пісню: «Ах, какая няша, прокурор Наташа!»

Колаборантка, колишня «прокурорка» Криму, а нині «депутатка» Держдуми Росії Наталія Поклонська, запропонувала власнику компанії SpaceX Ілону Маску переїхати жити до окупованого Росією півострова і вирішити питання з нестачею води.

Про це окупантка Поклонська написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє www.blackseanews.net.

«Ілон Маск повідомив, що хоче переїхати жити з Каліфорнії в Техас. Хочу запропонувати пану Маску кращий варіант — переїхати до нас в Крим. У нас велика кількість космічних об’єктів, а практично повна відсутність прісної води нагадує планету Марс, куди, я чула, Ілон планує відправити експедицію», — написала вона.

У нас велика кількість космічних об’єктів, а практично повна відсутність прісної води нагадує планету Марс, куди, я чула, Ілон планує відправити експедицію.

При цьому Поклонська, яка зрадила присягу і перейшла на бік російських окупантів, традиційно звинуватила Україну в тому, що вона нібито «позбавила людей прісної води», хоча забезпечення потреб населення є обов’язком держави-окупанта.

«Запрошую особисто влаштуватися на сонячному узбережжі півострова і показати на реальних справах, чи зможете Ви реально вирішити земні (а не міжгалактичні) завдання, які нам поставила Україна, позбавивши людей прісної води. Як тобі таке, Ілон Маск?», — написала колаборантка.

Telegram Channel