Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинські лісівники оголосили конкурс на кращу святкову еко-іграшку

Свято наближається.

Фото ілюстративне.

Волинські лісівники оголосили конкурс на кращу святкову еко-іграшку

Чия іграшка буде

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з обласною організацією Товариства лісівників України та обласною організацією профспілки працівників лісового господарства оголосили конкурсу «На кращу, власноруч виготовлену, святкову еко-іграшку серед дітей працівників лісової галузі, членів учнівських лісництв, школярів області».

Про це інформують в пресслужбі Волинського ОУЛМГ

Це можуть бути новорічні прикраси із деревини, кори, шишок, хвої, соломи, моху, тканини, ниток, стрічок, паперу, насіння соняшника й навіть макаронів та круп.

Усі ялинкові прикраси мають бути створені в традиції еко-іграшки новорічно-різдвяного циклу. Вироби мають бути виготовлені з найбільш поширених матеріалів (шишок, хвойних гілок, лози, соломи, деревини, мішковини та інших природних матеріалів рослинного та тваринного походження, які є вологостійкими по мокрої, вітряної погоди).

Розмір ялинкової прикраси має бути не меншим, ніж 20 см у висоту.

Обов’язковим елементом кожної конкурсної роботи є гапличок для закріплення її на ялинці, довжиною не менше 20 см.

Конкурс відбудеться у два етапи – до 20 грудня на рівні лісогосподарств області. 25 грудня оголосять переможців обласного етапу.

Конкурс організовують з метою популяризації еколого-лісівничих знань серед учнівської молоді, виховання любові та бережливого ставлення до природи, формування у дітей екологічного світогляду, відповідального ставлення до навколишнього природного середовища, звичаїв та природи рідного краю.

 

Джерело: Пресслужба Волинського ОУЛМГ
Telegram Channel