Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як зібрати базовий ювелірний гардероб: ключові правила

В інтернет-магазині Gold.ua покупці знайдуть великий вибір базових і більше оригінальних прикрас від перевірених, відомих виробників.

Фото Gold.ua.

Як зібрати базовий ювелірний гардероб: ключові правила

Багато жінок починають проявляти інтерес до ювелірних прикрас в уже певному віці - тоді, коли у них формується власний стиль, якому хочеться завжди слідувати. Це може статися в 20, 30, 40 і навіть 50 років - не має ніякого значення

Головне в такій ситуації – почати з базового набору виробів, який буде підходити під більшість образів і дозволить в майбутньому грамотно розширювати власну колекцію красивих речей. Всі секрети та правила формування такого базового набору ви знайдете тут — в блозі інтернет-магазину Gold.ua. Майданчик не тільки допомагає з вибором, але і пропонує клієнтам величезний каталог виробів - так що будь-яку задумку можна буде реалізувати в одному місці. Поки ж зупинимося на основних правилах вибору базового ювелірного гардероба.

Зараз ніхто не забороняє поєднувати срібло і золото в одному образі, навіть на одній частині тіла – стилісти вітають такі експерименти з ювелірними прикрасами і самі радять цікаві поєднання.

Чи не економимо на якості

Базові вироби – будь то одяг, взуття або прикраси – надягають найчастіше. І передбачається, що вони мають універсальний дизайн, роками не виходить з моди. З цієї причини немає ніякого сенсу купувати дешеві речі, які швидко зіпсуються. Куди вигідніше вкладати в мінімальний набір виробів, але дуже високої якості і з гарною гарантією від виробника, продавця. Тоді вони довго прослужать і багаторазово відпрацюють свою вартість. А на все незвичайне, що буде модно протягом одного сезону, згодом можна буде заощадити – як раз в дуже модні речі, швидко втрачають популярність, немає сенсу сильно вкладатися.

Визначаємося з металом

Зараз ніхто не забороняє поєднувати срібло і золото в одному образі, навіть на одній частині тіла – стилісти вітають такі експерименти з ювелірними прикрасами і самі радять цікаві поєднання. Але якщо ми говоримо про базу, то для початку краще зупинитися на якомусь одному металі - або золоті одного кольору, або сріблі. Це єдиний варіант, який дозволить не думати над поєднанням кільця і ​​сережок або кільця з браслетом. Перший і основний набір повинен бути максимально універсальним.

Вибираємо камені

При виборі базових прикрас намагаються уникати розсипи каменів. Одна або дві вставки або їх повна відсутність - більш вдалий вибір з точки зору універсальності. Але якщо хочеться прикрасу з камінням, вибирайте такі елементи:

  • прозорі – без кольору і відтінків (діаманти або їх замінники);

  • не дуже великі – щоб можна було надіти прикраса і під штани, і під гарну сукню;

  • класичних форм – той же камінь у формі сердечка вже робить вони не універсальним.

Повертаючись до питання якості, відзначимо, що вкрай важливо, наскільки добре камінь тримається на кільці, в браслеті або іншому ювелірному прикрасі. При покупці завжди уточнюйте, яка гарантія на вставки.

Gold.ua: магазин, в якому є будь-які прикраси

В інтернет-магазині Gold.ua покупці знайдуть великий вибір базових і більше оригінальних прикрас від перевірених, відомих виробників. Це вироби на різний смак і гаманець – всі вони супроводжуються хорошою гарантією і відповідають всім вимогам якості. Доставляються прикраси по території України – на вигідних для клієнта умовах. 

Telegram Channel