Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку сталися  дві аварії (Відео)

В обласному центрі Волині сталися дві ДТП.

Фото Pixabay.

У Луцьку сталися дві аварії (Відео)

Подробиці інцидентів встановлюють правоохоронці

На вулиці Рівненській водій автомобіля Volkswagen Passat не надав перевагу у русі Toyota Land Cruiser.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

На проспекті Молоді кермувальник Renault Kangoo, здійснюючи виїзд з прилеглої території, не надав переваги в русі автомобілю Nissan Note, який рухався головною дорогою.

Читайте також: Страшна ДТП під Володимиром: повідомили про стан єдиного пасажира, який зміг вижити (Відео моменту аварії).

А на проспекті Молоді кермувальник Renault Kangoo, здійснюючи виїзд з прилеглої території, не надав переваги в русі автомобілю Nissan Note, який рухався головною дорогою. Інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

На щастя, в автопригодах ніхто не постраждав, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

На винуватців патрульні склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Реклама Google

Патрульні нагадують, що, відповідно до ПДР, на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.

А на перехресті рівнозначних доріг водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу транспортним засобам, що наближаються праворуч, крім перехресть, де організовано круговий рух.

Telegram Channel