Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Потребувала догляду: донька побила та задушила матір через її хворобу

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Потребувала догляду: донька побила та задушила матір через її хворобу

Підозрювана сама викликала поліцію

Повідомлення про смерть 56-річної мешканки Заводського району у поліцію надійшло від доньки померлої пізно ввечері 3 грудня.

Про це повідомили в ГУНП в Миколаївської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт. Також, аби засвідчити факт смерті матері, господарка квартири викликала швидку.

Матір через хворобу тривалий час потребувала догляду, та, зі слів доньки, часто провокувала конфліктні ситуації. У розпал останньої сварки донька нанесла матері тілесні ушкодження, а потім задушила.

Проведеним попереднім оглядом тіла експерт виявив тілесні ушкодження в області обличчя та тулуба. Для встановлення причини смерті труп жінки було направлено на проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої стало відомо, що пенсіонерка померла внаслідок механічної асфіксії.

Провівши ряд слідчих заходів, поліцейські встановили, що до смерті пенсіонерки причетна її 38-річна донька.

Як з’ясувалось, матір через хворобу тривалий час потребувала догляду, та, зі слів доньки, часто провокувала конфліктні ситуації. У розпал останньої сварки донька нанесла матері тілесні ушкодження, а потім задушила.

Читайте також: Замість хрестин – похорон: батько дитини вбив майбутнього кума під час підготовки до свята (Відео).

Через деякий час зловмисниця приховала сліди бійки та викликала швидку і поліцію, повідомивши про нібито природню смерть пенсіонерки.

Слідчі Заводського відділу поліції за погодженням з Миколаївською місцевою прокуратурою №1 повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав для підозрюваної запобіжний захід – 60 діб арешту без права внесення застави.

Наразі досудове слідство триває. За вбивство власної матері, відповідно до санкції інкримінованої статті, зловмисниці загрожує до 15 років ув’язнення.

 

Telegram Channel