Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Луцьку люди проти ремонту приміщення в їхньому будинку, бо тріщать стіни

В будинку тріщать стіни.

Фото Суспільного.

У Луцьку люди проти ремонту приміщення в їхньому будинку, бо тріщать стіни

8 грудня представники комісії з виявлення і запобігання незаконного будівництва Луцької міської ради оглянули приміщення.

Представник будівельної фірми Сергій Градневич розповів, що проєкт реконструкції приміщення зараз на експертизі. Її роблять у Києві.До висновку експертів зі столиці всередині приміщення роботи проводитись не будуть. Нинішні будівельні роботи називає «демонтажем».

Про йдеться в сюжеті Суспільного.

Забудовники заспокоюють мешканців будинку. За словами підрядника Володимира Мальваного, тріщини у квартирах були і раніше, а будинку та його жителям нічого не загрожує.

Як розповів секретар комісії Сергій Літвицький, на пробивання отворів у несучих конструкціях потрібні дозвільні документи. «За словами забудовника, на роботу є проєктна документація, на даний час вона не пред’явлена, обіцяють пред’явити. Казати про порушення, мабуть, ще рано», – сказав секретар.

За два останні місяці комісія з виявлення і запобігання незаконного будівництва Луцької міської ради оглянула понад 30 будівельних об'єктів. Висновки про будівництво на Київському майдані в комісії зроблять за два тижні.

Мешканка будинку Тетяна Альмханаві розповіла: поки чекатимуть висновків експертів з Києва. Від цього, каже жінка, залежить, як діятимуть далі.

 

 

 

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel