Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Психологиня дала пораду волинянкам, як вмовити сексуального партнера на карколомний експеримент

Цікаво, цікаво...

Фото depositphotos.com

Психологиня дала пораду волинянкам, як вмовити сексуального партнера на карколомний експеримент

Головне, не відлякати із самісінького початку

Часто люди бояться пробувати щось нове в сексі. Тому партнера потрібно готувати до експериментів поступово, а не «вивалювати» все в лоб.

Про це розповіла психолог Катерина Клюшниченко в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН.

Людину в принципі завжди лякає щось нове. А секс - це інтимний процес.

Людину в принципі завжди лякає щось нове. А секс - це інтимний процес. І нове в такому питанні для багатьох людей - просто табу. Також не варто виключати момент виховання. Часто заборона на щось нове тягнеться ще з дитинства. Тут не тільки про секс, а нове в цілому. Страх також може бути пов'язаний з тим, що нас можуть просто не зрозуміти. В інтимних стосунках беруть участь обидва, і страх бути знедоленим може дуже сильно впливати. «Раптом мене партнер не так зрозуміє», «подумає про мене щось таке»...

Тут важливі ваші відносини з партнером на ментальному рівні. Наскільки ви довіряєте йому і готові виходити на новий рівень в сексуальних відносинах. Важлива психологічна готовність партнерів в цьому питанні. 

«У кожної людини свій погляд на секс-іграшки, і змусити свого партнера використовувати щось, якщо він цього не хоче, ми не можемо ніяк. Можна йому показати приклади того, як це може бути - у фільмах або ж розповісти, як вам би цього хотілося. Постаратися максимально барвисто описати свої відчуття і те, як сильно вам цього хочеться. Можливо, дізнатися, що йому хочеться і запропонувати виконати якісь його бажання в обмін на ваші. Далі - вже вибір за партнером. Може, він не погодиться одразу на щось надекспериментальне, але на щось маленьке і приємне для вас дуже навіть може бути», - сказала психолог.

Telegram Channel