Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Голова Дніпропетровської ОДА брав участь у російській програмі «Давай одружимося» і був готовий рекламувати білизну (Відео, Фото)

Бондаренко підробляв моделлю у Москві.

Фото Цензор.НЕТ.

Голова Дніпропетровської ОДА брав участь у російській програмі «Давай одружимося» і був готовий рекламувати білизну (Відео, Фото)

Олександр Зеленський роздає посади якимось пройдисвітам

Олександр Бондаренко, який понад рік очолює Дніпропетровську ОДА, 7 років тому був учасником російської програми «Давай одружимося». Його анкета досі розміщена в базі російських кіномоделей, і там зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну.

 

 Про це пише у фейсбуці журналістка Соня Кошкіна, інформує Цензор.НЕТ.

Сам себе при цьому титрує як «політик». Ще б «державним діячем» підписав, їй Богу. Відомий тим, що раніше жив у Росії, працював там моделлю.

За словами Кошкіної, вона почала шукати інформацію про Бондаренка, коли отримала від його пресслужби запит на інтерв'ю.

«Олександр Бондаренко, голова Дніпропетровської ОДА (з вересня 2019-го). 33 роки. Сам себе при цьому титрує як «політик». Ще б «державним діячем» підписав, їй Богу. Відомий тим, що раніше жив у Росії, працював там моделлю (рекламуючи товари вельми своєрідні. Хочете подробиць - гугліть, я вже більше не можу ржати), брав участь у зйомках програм типу «Давай одружимося», - написала Кошкіна.

 

 Також його анкета досі розміщена на сайті kinomodel.ru. В анкеті зазначено, що Бондаренко живе в Москві і готовий рекламувати спідню білизну.

«У середу кабмін затвердив на посаду голови Дніпровської ОДА Валентина Резніченка (уже був на цій посаді в часи Порошенка – РЕД.). У п'ятницю очікується указ Президента про призначення. Як шкода-як шкода, так ми і не поговорили з молодим «політиком» Бондаренком про децентралізацію-ковід-вибори», - додала Кошкіна.

 

Telegram Channel