Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
П'яний водій ВАЗа намагався наїхати на блокпості на лейтенанта Зеленського

Поліцейський Зеленський стріляв із Калашникова.

Фото Цензор.НЕТ.

П'яний водій ВАЗа намагався наїхати на блокпості на лейтенанта Зеленського

Водія зупинили пострілами з автомата Калашникова

 

В селі Богатир Великоновосілківського району Донецької області водій автомобіля ВАЗ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, відмовився зупинитися на вимогу поліції на блокпості і спробував наїхати на старшого лейтенанта поліції Зеленського. В результаті, для зупинки водія Зеленський здійснив дев'ять пострілів з автомата Калашникова (АКС-74У). Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на джерела.

Зробив кілька пострілів в повітря, після чого ще кілька пострілів в напрямку вказаного транспортного засобу (всього дев'ять пострілів).

Вночі 10 грудня у селі Богатир Великоновосілківського району Донецької області водій автомобіля ВАЗ не зупинився на блокпості на вимогу поліцейських. Він продовжив рух і намагався здійснити наїзд на заступника командира взводу УПП в Дніпропетровській області старшого лейтенанта поліції Зеленського.

Реклама Google

Зеленський, в свою чергу, з автомата Калашникова (АКС-74У) зробив кілька пострілів в повітря, після чого ще кілька пострілів в напрямку вказаного транспортного засобу (всього дев'ять пострілів).

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Порушник, який був у стані алкогольного сп'яніння, затриманий.

 

Telegram Channel