Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Астролог назвала знаки, життя яких покращиться 2021 року

Девіз наступного року: розвивайтеся самотужки і не заважайте розвиватися іншим.

Фото Родосвіт.

Астролог назвала знаки, життя яких покращиться 2021 року

2021 рік – час винаходів. Завдяки їм багато хто зможе прославитися і покращити матеріальне становище

 Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

«Думайте, творіть, патентуйте і знайомте світ зі своїми креативними ідеями, - говорить астрологиня. – Кожен день вимагатиме від людей бути ще більш ініціативними та цілеспрямованими. Таланитиме правдорубам, а не тим, хто намагається оминати гострі кути».

За словами астрологині, перемогу здобуватимуть впевнені у собі особистості.

«Не можна бути байдужим до долі держави і чужого болю, до прохань і звернень родичів, колег і знайомих, - каже Олена. – Активно включайтеся у всі процеси, які відбуваються навколо вас. Будьте толерантними до чужих релігій і точок зору. Розширюйте свої знання та уміння. Не приховуйте талантів. Діліться досвідом. Розвивайтеся самотужки і не заважайте розвиватися іншим».

Розвивайтеся самотужки і не заважайте розвиватися іншим.

Добро повертатиметься сторицею. Це вдалий рік для укладання шлюбів.

«Вони будуватимуться не так на емоціях і пристрасті, як на довірі, - розповідає астрологиня. – Грітиме присутність рідної душі поруч. Щасливчиками цього року стануть Козероги, Водолії і Терези. Їхнє життя суттєво покращиться. Таланитиме Стрільцям і Рибам. Вони відчують стабільність і впевненість у собі. Трохи важче вестиметься Близнюкам і Дівам, бо в цих знаках відбуваються затемнення. В Овнів і Скорпіонів бажання збігатимуться з можливостями. Використайте цей шанс, щоб досягти гарного результату».

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel