Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відібрав телефон, браслет, гроші і картки: у Луцьку зловмисник вдарив чоловіка по голові і пограбував

Триває досудове розслідування.

Фото Pixabay.

Відібрав телефон, браслет, гроші і картки: у Луцьку зловмисник вдарив чоловіка по голові і пограбував

В обласному центрі спіймали зловмисника, який причетний до вчинення щонайменше двох кримінальних правопорушень

Уже відомо, що чоловік вчинив розбій і грабіж в обласному центрі. Нині йому оголошено підозри та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Зловмисник викрав у нього мобільний телефон, гаманець з грошовими коштами, банківські карти та срібний браслет - на загальну суму близько 12 тисяч гривень.

Зухвалий розбій трапився вечірньої пори, 3 грудня, у Луцьку. Невідома особа вдарила потерпілого по голові: чоловік від сильного удару знепритомнів. Далі зловмисник викрав у нього мобільний телефон, гаманець з грошовими коштами, банківські карти та срібний браслет - на загальну суму близько 12 тисяч гривень. Після цього розбійник намагався збути поцуплене в одному з ломбардів. 

Однак луцькі оперативники, провівши необхідні розшукові заходи, швидко встановили особу злочинця: ним виявився 42-річний мешканець Рожищенського району, який, як з’ясували, частенько «промишляв» в обласному центрі. 

У подальшому правоохоронці встановили, що той 3 грудня ще й пограбував 69-лучанина. Потерпілий розповів, що того дня підозріла особа зухвало вдарила його по обличчю, викрала гаманець з грішми та побігла у невідомому напрямку. 

Таким чином, оперативники затримали справжнього «серійного» зловмисника, який підозрюється і в розбої, і в грабежі. 

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 186 (грабіж) та 187 (розбій) Кримінального кодексу України.  

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel