Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Кіт з Білорусії переважив українського рекордсмена Кекса аж на 7 кілограмів (Фото)

Подивитися на Пір’їнку прийшли всі працівники ветлікарні.

Фото: odnaminyta.com.

Кіт з Білорусії переважив українського рекордсмена Кекса аж на 7 кілограмів (Фото)

Кіт важить 19,6 кг. Він ледь рухається і постійно вимагає ласки. Він міг би потрапити в Книгу рекордів Гіннеса, але цієї номінації вже немає

Більшість власників домашніх тварин виявляють свою любов до вихованця саме за допомогою їжі. Вони купують дорогі корми і дають великі порції. В результаті чотирилапі друзі перетворюються в безпорадний кульку. Незважаючи на те, що вгодовані тварини виглядають дуже забавно, зайві кілограми загрожують життю улюбленця.

Коли вусатий потрапив в руки фахівця, збіглися всі працівники ветеринарної клініки. А все тому, що кожен хотів подивитися на кота вагою 19 кг і 600 м Якщо перевести вагу на людську, то це близько 200 кг товстун вийшов би.

 

 Звідки і як пухнастик набрав стільки кілограмів невідомо.

 

 Зараз у нього нова господиня Ольга, яка назвала вихованця Пір’їнка. На щастя, у кота немає діабету, а тільки діагностували ожиріння. Тепер він сяде на дієту і буде лікуватися. До речі, кіт виявився слухняним і зовсім не вимагає смачненького.

Але ж жирний кіт - це ідеальний кіт. Дивіться: тик-дик не робить, і напевно не кусається і не дряпається (лінь же). Ти де його кинув - там і лежить, не потрібно робити «киць-киць» і виколупувати з-під дивана, щоб показати гостям

Господиня Пір'їнки каже, що через зайву вагу коту складно рухатися, тому він поки ніяких проблем не створює, лише просить ласки.

 

 У кота дуже гарний окрас і шерсть. Сподіваємося, незабаром він схудне і стане звичайним грайливим домашнім котом.

 

 У мережі відзначають, що, незважаючи на можливі проблеми зі здоров'ям, є все-таки деякі плюси:

«Але ж жирний кіт - це ідеальний кіт. Дивіться: тик-дик не робить, і напевно не кусається і не дряпається (лінь же). Ти де його кинув - там і лежить, не потрібно робити «киць-киць» і виколупувати з-під дивана, щоб показати гостям».

У 2017 році у Дніпрі визначили «найбільшого племінного кота» в Україні.  Ним став п'ятирічний кіт Кекс породи мейн-кун. Вага кота-гіганта - 11 кг 600 г, а довжина - один метр 21 см, інформує ВВС:

Джерело: odnaminyta.com
Telegram Channel